|
|
||||
|
||||
|
Wiem, że nas tu nie dużo i po angielsku sobie radzimy ale czasami może i po polsku trzeba bedzie coś napisać
Wiec zakładam ten temat z nadzieją że czasami coś się tu pojawi
|
|
|
||||
|
||||
|
Dzień dobry!
![]() I like Poland too!
|
|
|
||||
|
||||
|
witam
![]() taka odskocznia od angielskiego się przyda, dobry pomysł, robsessed
|
|
|
||||
|
||||
|
hehe.. no pewnie... może po wydaniu płyty więcej polskich fanów się tu pojawi więc temat się przyda... a może i nie xD
|
|
|
||||
|
||||
|
na pewno się pojawią^^
choćby z robbiewilliams.pl ![]() a przynajmniej taką mam nadzieję
|
|
|
||||
|
||||
|
No i co sądzicie ?? Mi się bardzo podoba... myślałam że bedzie mniej podobne do demo ale i tak jest super.
Mam jednak nadzieję że na płycie znajdą sie też jakieś ballady
|
|
|
|||
|
|||
|
Hej Hej
![]() Ale dziwnie tu pisać po polsku... wow... nawet nie wiedziałam że jest taki wątek Jeśli chodzi o Bodies... słucham w kółko tej piosenki ... na prawdę szybko wpada w ucho... super Wiem że to głupie, ale chciałabym żeby była hitem u nas w Polsce... myślicie że da radę??Dziś jest premiera w Radiu Zet po 18 a po 20ej jest premiera na Popliście w RMF, i chociaż nigdy nie głosowałam na żadne piosenki to chyba teraz to zrobię
|
|
|
||||
|
||||
|
ooo nie wiedzialam ze jeste jakies głosowanie xD
Nigdy nie słucham polskiego radia... ![]() Myślę że Bodies bedzie hitem u nas... a może i nie... xD Mam nadzieję, że bedzie ciagle w tv ![]() Piosenkę słyszałam narazie tylko raz... ciągle zatrzymuję rozmowę żeby coś napisać... zaraz chyba wszystko od początku przesłucham
|
|
|
||||
|
||||
|
piosenka jest świetna, słucham jej na okrągło i powoli się uzależniam
a co do hitu u nas to bardzo możliwe i wcale nie głupie^^ ![]() och, to muszę włączyć obie audycje^^ chyba dziś pójdę poświętować ^^ ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
hehe ja świętować nie mam z kim... żadnej fanki w pobliżu xD
Db może w końcu uda mi się wysłuchac bez przerywania ![]() zw xD |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |