|
|
||||
|
||||
|
ojej jaka śliczna okładka !!! Dopiero weszłam w newsy xD
|
|
|
||||
|
||||
|
moje kumpele też wielkimi fankami nie są, ale dzisiaj będą zmuszone świętować ze mną
![]() :Pokładka mega, chociaż wyobrażałam ją sobie zupełnie inaczej :P |
|
|
||||
|
||||
|
teledysk też sobie inaczej wyobrażałam
![]() ![]() Wszystko sobie inaczej wyobrażałam oo i na płycie jest Blasphemy... W Feel coś o tym było... |
|
|
|||
|
|||
ja też nie mam z kim świętować... nie mam też kiedy... ![]() Też nie udało mi się przesłuchać całej audycji na Radio1, byłam w pracy i jak na złość co chwila coś się działo i musiałam przerywać :/ No nic... najważniejsze że piosenkę słuchałam od początku do końca ![]() Buziaki dla was dziewczyny! Możemy świętować razem ![]() Aha... słyszałam też premierę w Radio Zet, koleś miał umieścić opinie Polskich fanów na stronie zetki, więc zaraz zajrzę i zobaczymy co myślą nasi rodacy ![]() Jesteście może zapisane na polskiej stronie Robbiego? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() (chyba jakieś 90 km )Też słyszałam... myślałam, że po piosence będzie jakis komentarz a tu nic : ( Na rw.pl jestem ' ilonka : ) ' Nie wiem co mnie naszło ... nie lubie jak się na mnie mówi Ilonka xDxD Ale pomyślałam że Robsessed na forum Roba to trochę banalne xD p.s. ale jednak tutaj robsessed xD |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
spojrzałam też na polską stronę (mnie tam jeszcze nie ma...) - tam też mało się o tym mówi.... U nas chyba musi minąć trochę czasu...... ![]() Najważniejsze że nam się podoba ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich
|
|
|
||||
|
||||
|
hej
![]() ![]() no no no 4 osoby z PL ! ![]() Jak Ci się podoba Bodies ? ^^ Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
tak, na polskim forum coś ostatnio cicho.
Ewa, ja na rw.pl także jestem Rogogon, zresztą na każdym foum taki mam nick ![]() cześć Nubis^^ co słychać?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|